• Cum poți ajuta – Donează acum
Donează acum2020-11-27T16:42:20+02:00

Donează acum și ajută un copil să meargă la școală!

DONEAZĂ CU PAGO

În România, 1 din 5 copii abandonează școală. Principalele motive care duc la abandonul școlar sunt sărăcia, lipsa părinților, educația precară a părinților.

Realitatea acestor copii se poate schimba dacă primesc susținerea necesară atunci când au cea mai mare nevoie!  Ajută-i să meargă la școală! Poveștile lor se vor transforma în povești de succes!

FPD – Donații
Donează lunar prin debit direct

Dacă ai un cont bancar curent,  poți contribui printr-o donație lunară la schimbarea vieții copiilor care nu au acces la educație.  Donațiile lunare se vor realiza prin intermediul debitului  direct, care îți oferă posibilitatea de a dona o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită. Află toate detaliile aici.

Donează lunar 2 euro prin SMS!

Trimite „AJUT” la 8844 și donează lună de lună 2 euro. Toți copiii au dreptul la copilărie și educație!

Numărul este valabil în rețelele Orange si Vodafone. Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite, în reteaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „AJUT STOP” la 8844.

Persoană de contact

Go to Top