• Cum poți ajuta – Donează acum
Donează acum2019-09-06T13:52:53+03:00

Donează acum și ajută un copil să meargă la școală!

În România, 1 din 5 copii abandonează școală. Principalele motive care duc la abandonul școlar sunt sărăcia, lipsa părinților, educația precară a părinților.

Realitatea acestor copii se poate schimba dacă primesc susținerea necesară atunci când au cea mai mare nevoie!  Ajută-i să meargă la școală! Poveștile lor se vor transforma în povești de succes!

FPD – Donații
Donează lunar prin debit direct

Dacă ai un cont bancar curent,  poți contribui printr-o donație lunară la schimbarea vieții copiilor care nu au acces la educație.  Donațiile lunare se vor realiza prin intermediul debitului  direct, care îți oferă posibilitatea de a dona o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită. Află toate detaliile aici.

Donează lunar 2 euro prin SMS!

Trimite „AJUT” la 8844 și donează lună de lună 2 euro. Toți copiii au dreptul la copilărie și educație!

Numărul este valabil în rețelele Orange si Vodafone. Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite, în reteaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „AJUT STOP” la 8844.

Persoană de contact