Debit direct2021-04-09T17:33:32+03:00

Educația Schimbă Viața!

Credem cu tărie că educația poate schimba viața și de aceea susținem peste 400 de copii să meargă la grădiniță și școală! Dar știm că nu putem face acest lucru fără implicarea și susținerea unor donatori generoși!

Dacă deții un cont bancar curent poți să contribui cu o donație lunară la schimbarea vieții celor peste 400 de copii pe care îi ajutăm să meargă la școală.

Colegii noștri sunt zilnic în stradă în București, în spații publice, centre comerciale sau poate chiar în clădirea în care lucrezi, pentru a-ți explica cât de simplu poți ajuta. #EDUCAȚIASCHIMBĂVIAȚA

Colegii noștri sunt ușor de recunoscut: au echipamente cu logo-ul FDP, precum si materiale de promovare ale programului „Educația schimbă viața”.

IMPORTANT! Menționăm faptul că reprezentanții FDP nu acceptă bani sau alte donații materiale la fața locului.

Mecanism donație lunară

  1. Donatorii completează și semnează un Mandat de debit direct(date personale, cod IBAN din care se va face plata, suma pe care alegi să o donezi) și un Contract de Sponsorizare.
  2. Mandatul de debit direct va fi validat și procesat de către banca unde donatorul are contul deschis și lună de lună, contul va fi debitat cu suma aleasă.
  3. Donatorul poate decide în orice moment să întrerupă donțiile lunare- trebuie să solicite acest lucru băncii unde are contul deschis sau Asociației FDP.

Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne la  adresa mirela.simionov@fdpsr.ro și găsim o soluție împreună.

Go to Top