Împreună pentru dezvoltare

2017-10-24T15:00:37+03:00joi, 19 octombrie, 2017|

Durata: 10 luni (ianuarie-octombrie 2009)

Buget: 88.037 EURO

Localizare: Arad, Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa

Parteneri: FDP, FDP Arad, FDP Cluj, FDP Dâmboviţa

Obiective

  • Creşterea şi dezvoltarea instituţională a Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor și a filialelor sale;
  • Creşterea sustenabilităţii serviciilor sociale oferite de către cele patru organizaţii partenere persoanelor în dificultate.

Beneficiari: 35 angajați ai celor 4 organizaţii, consiliile directoare ale acestora

Rezultate așteptate

  • Capacitate sporită de planificare a celor 4 organizații: derularea procesului de planificare strategică prin implicarea tuturor angajaţilor; elaborarea strategiilor și a planurilor de acțiune pentru 2010-2012; strategia și planul de acțiune în domeniul fundraising-ului și al atragerii și managementului voluntarilor;
  • Creşterea expertizei profesionale a angajaţilor în domenii cheie: Logica Proiectelor Management de Proiect, Fundraising şi Scriere de proiecte. 35 de persoane, din cele 4 organizaţii, s-au format în 3 domenii specifice, în sesiuni organizate pe durata a trei zile, fiecare.
  • Elaborarea unei noi identităţi vizuale a fundaţiei şi a filialelor şi declinarea ei pe materialele realizate în cadrul proiectului: mape de prezentare, pagini de web găzduite de www.fdpsr.ro, Raportul anual pentru 2008 şi Raportul proiectului.

Finanțator: Uniunea Europeană prin Programul Phare 2006/018-147.01.02 „Creşterea rolului societăţii civile în procesul de integrare a României”, Componenta 3. Dezvoltarea sectorului ONG şi educaţie civică.

Proiect finanțat de Uniunea Europeană

 

 

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Pentru sesizări Phare: cfcu.phare@mfinante.ro

Integrare socio-profesională

Go to Top