Politica de protectie a datelor2018-06-13T17:04:49+00:00

Politica de protectie a datelor cu caracter personal a

 Asociatiei FDP – Protagonisti in educatie

 

Siguranta datelor cu caracter personal este importanta pentru Asociatia FDP – Protagonisti in educatie.  Va informam ca, in colectarea, prelucrarea, transmiterea si pastrarea datelor cu caracter personal, respectam Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si va confirmam ca datele dumneavoastra sunt in siguranta.

Datele cu caracter personal, pe care dumneavoastra le transmiteti catre organizatia noastra (nume, prenume, adresa, numar de telefon, cont bancar, adresa e-mail), atunci cand completati contractele de sponsorizare/donatii sau cand completati mesajele adresate organizatiei, vor fi folosite pentru indeplinirea intereselor legitime ale organizatiei oricand legea cere acest lucru, pentru a a va multumi pentru sprijinul acordat beneficiarilor nostri, pentru a va tine la curent cu rezultatele actiunilor intreprinse de organizatie in sprijinul beneficiarilor, cu ajutorul dumneavoastra.

Pentru ca este important pentru noi, datele personale trebuie sa ramana personale si de aceea:

  1. Va comunicam scopulpentru care sunt utilizate datele dumneavoastra;
  2. Va solicitam acorduloricand legea cere acest lucru;
  3. Va comunicam care este perioada pentru care vom pastra datele dumneavoastracu caracter personal in sistem;

Va informam ca, in ceea ce priveste datele cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi pe care noi le respectăm:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date;
  • dreptul la rectificare;
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
  • dreptul la restricționarea prelucrarii;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul la opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate;
  • dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Asociatia FDP – Protagonisti in educatie are obligatia de a administra datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate pentru exercitarea activitatilor specifice scopului si asigura persoanele vizate ca la nivelul organizatiei exista suficiente proceduri si persoanele care se ocupa cu prelucrarea datelor sunt suficient instruite.

Pentru orice informatie legata de datele dumneavoastra cu caracter personal va puteti adresa organizatiei noastre.

Adresa de contact:  Asociatia FDP – Protagonisti in educatie:

Bucuresti, Str. Albesti nr. 14, sector 2

E-mail: bucuresti@fdpsr.ro,

Telefon:  021 255 22 58 Fax: 021 255 22 59

Va multumim,

Echipa FDP