Redirecționează 3.5%2020-02-06T12:38:16+02:00

Redirecționează 3.5%

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către FDP – Protagoniști în educație și ajută copiii să meargă la Școală! De mai bine de 20 de ani oferim șansa la un viitor mai bun copiilor din comunități dezavantajate pentru că suntem convinși că doar educația le poate schimba Viața!

Vrem să continuăm, iar pentru asta contăm și pe tine!

De ce să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

1. Descarcă formularul care ți se potrivește:

  • Formularul 230 dacă în 2019 ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau
  • Declarația unică dacă în 2019 ai realizat venituri din activități independente. (Acestea vor putea fi descărcate în curând, după ce Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) le va face publice)

2. Completeză formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele FDP – Protagoniști în educație sunt precompletate.

3. Trimite formularul completat până la data de 25 Mai 2020. Ai la dispoziție următoarele modalități de trimitere:

  • direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale îți aparține, iar compania este obligată să permită să-ți ofere detaliile necesare și să te sprijine în acest sens. În cererea adresată departamentului său financiar/resurse umane, poți alege perioada de redirecționare, de la o lună la doi ani fiscali consecutivi.

În baza Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calitații in domeniul serviciilor sociale, FDP – Protagoniști în educație  este furnizor acreditat de servicii sociale (poziția 778 )

Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne la  adresa mirela.simionov@fdpsr.ro și găsim o soluție împreună.

Go to Top