“SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL SPORT 4 ROMANIA” – Primul eveniment in Comunitate

2020-01-29T14:10:06+02:00vineri, 29 noiembrie, 2019|

În data de 29 noiembrie 2019 în cadrul proiectului SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL finanțat prin Programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, a avut loc primul eveniment în comunitate adresat copiilor din sectorul 6, București.

Evenimentul intitulat “SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL SPORT 4 ROMANIA” a reunit peste 300 de copii care au celebrat prin sport si dans Ziua României. Sloganul a fost ales chiar de copii promovând în acest mod activitățile sportive, sănătatea, socializarea cu prietenii și creativitatea. Într-un cartier fără locuri de joacă, cu sprijinul cadrelor didactice din Școala  Gimnazială Nr.153, toți copiii din școală s-au implicat în activitățile propuse.

Diversitatea activităților sportive au fost întâmpinate de către copii cu entuziasm și bucurie, iar la sfârșit au fost răsplătiți cu kituri de igienă  și alimente sănătoase .

Evenimentul a constituit o formă excelentă de distracție și relaxare, contribuind în acest mod la dezvoltarea fizică armonioasă, dezvoltarea stimei de sine și la sporirea importanței sportului în viața copiilor.

 

Go to Top