“SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL SPORT 4 ROMANIA” – Primul eveniment in Comunitate

2019-12-09T11:08:55+02:00vineri, 29 noiembrie, 2019|

In data de 29 noiembrie 2019 in cadrul proiectului SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL finantat prin Programul „În stare de bine”, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, a avut loc primul eveniment in comunitate adresat copiilor din sectorul 6, Bucuresti.

 

 

Evenimentul intitulat “SPORT 4 GIRLS SPORT 4 ALL SPORT 4 ROMANIA” a reunit peste 300 de copii care au celebrat prin sport si dans Ziua Romaniei. Sloganul a fost ales chiar de copii promovand in acest mod activitatile sportive, sanatatea, socializarea cu prietenii si creativitatea. Intr-un cartier fara locuri de joaca, cu sprijinul cadrelor didactice din Scoala  Gimnaziala Nr.153, toti copiii din scoala s-au implicat in activitatile propuse.

Diversitatea activitatilor sportive au fost întâmpinate de către copii cu entuziasm și bucurie, iar la sfârșit au fost răsplătiți cu kituri de igiena  si alimente sanatoase .

Evenimentul a constituit o forma excelenta de distractie si relaxare, contribuind in acest mod la dezvoltarea fizică armonioasă, dezvoltarea stimei de sine si la sporirea importanței sportului în viața copiilor.