SPORTRROM – Activități sportive pentru copiii din localitățile Cojasca și Iazu

2018-11-15T14:56:41+03:00joi, 15 noiembrie, 2018|

Crosul elevilor și al părinților din localitățile Iazu și Cojasca

În perioada 1-2 noiembrie 2018 au avut loc 2 evenimente sportive, crosul elevilor I-IV/crosul elevilor V-VIII: 1 eveniment în Iazu și un eveniment în Cojasca.

Evenimentele au avut ca scop conștientizarea, sensibilizarea și informarea copiilor și părinților din comunitate în ceea ce privește importanța sportului pentru o dezvoltare armonioasă.

Familiile au fost încurajate să traiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber alături de copii, prin a le insufla pasiunea pentru sport și activitate fizică, permițându-le acestora să devină copii mai sănătoși, mai fericiți și mai încrezători.

Competițiile sportive au fost întâmpinate de către copii cu entuziasm și bucurie, iar la sfârșit au fost răsplătiți cu diplome, medalii si premii. Împreuna cu ei a alergat si Marius Saizu, crainic la Prima TV care a stat de vorbă cu copiii și le-a explicat de ce este importantă școala și fair-play-ul.

La scurt timp după cele două zile de întrecere în care mișcarea și sănătatea s-au întâlnit cu fair-play-ul, au apărut și primele impresii ale micilor participanți la crosul desfășurat la Iazu și Cojasca.

Giani (13 ani): „Mie mi-a plăcut crosul foarte mult și când mi-a dat medalia m-am simțit un învingător.
Ciprian (10 ani): Am alergat atât de tare că am simțit că mi-am depășit toate recordurile. A fost o experiență extraordinară”.

 

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).